a bennük lévő oldalak oldalszámát (tól-ig), a kapcsolattartó személy nevét, elérhetőségét.

Macintosh-ról érkező munka esetén a file-ok elnevezéséhez semmiképpen se használj –   / : * ? " < > | és .   – karaktereket.

Javítás, újraküldés esetén a file-ok neve tartalmazza a "jav" vagy "ism" szócskát, hogy az eredeti állományoktól már ránézésre biztonsággal meg lehessen különböztetni. Kérlek a javítás feltöltésekor küldj egy e-mailt az alábbi címekre: info@powerdesign.hu; powerdesignstudio@gmail.com; powerdesign@freemail.hu.

Stancolandó munkák küldése
A stancarajzot rakhatod külön színként a grafikára, kerülhet külön oldalra és külön file-ba is. Minden esetben vektoros (ne raszteres) legyen, és ha nem rakod rá a grafikára, kitöltést ne tartalmazzon, csak a vonalakat jelenítsd meg rajta!

   • Ha külön színként helyezed a grafikára, a színe legyen a grafikában nem szereplő        bármilyen valós (pl. Pantone-) szín, ne a gép számára nem értelmezhető (pl.              "stanca, vagy sötétkék") fantázianév. Gondoskodj arról, hogy a rajz vonalai                  felülnyomásban „overprint outline” legyenek, azért hogy ne vágja ki az alatta levő